3.4 C
Ljubljana

Pocket Mirror ~ GoldenerTraum je zdaj na voljo!

Objavljeno:

KOMODO, mednarodni založnik in razvijalec iger, napoveduje svetovno izdajo priljubljene gotske grozljivke Pocket Mirror ~ GoldenerTraum na Steamu.

Dokončna izdaja Pocket Mirror ~ GoldenerTraum je zdaj na voljo na Steamu s 25% popustom in prihaja z brezplačnim zvočnim posnetkom do 26. maja do 18:00 (PDT).

Sedem let po prvotni izdaji je bila zelo hvaljena Pocket Mirror prenovljena s prenovljeno grafiko, novim koncem in še več osupljivimi izboljšavami.

Nove lastnosti
Medtem ko ohranja vse nepozabne trenutke izvirne izdaje, Pocket Mirror ~ GoldenerTraum zagotavlja popolnoma novo izkušnjo z novimi vizualnimi elementi, dodatnimi funkcijami, popolnoma novim koncem in 2D animiranimi sekvencami, dodatno vsebino in še več.

Igralci lahko tudi preklapljajo med novimi in klasičnimi umetniškimi slogi, da ponovno pregledajo izvirno umetnost.

O Pocket Mirror ~ GoldenerTraum
Pocket Mirror ~ GoldenerTraum, ki se nahaja v bizarnem in čudovitem svetu, je skrivnostna grozljivka RPG, ki sledi dekletu, ki je izgubilo spomine na svojo preteklost in išče svojo pravo identiteto. To je potovanje skozi skrivnostno kraljestvo, kjer nič ni tako, kot se zdi, a je vse povezano.
Ta čudovita predelava priljubljene igre Pocket Mirror ponuja ure potopitve in odkrivanja s še nikoli videnim nadomestnim koncem, revidiranimi portreti likov in spriti, dodatkom nove igre plus in čudovitimi novimi vključitvami v izvirno zvočno podlago. Uživajte v novih kinematografskih uvodnih in zaključnih filmih ter prečkajte spretno predelane zemljevide, ko skušate pomagati osvetliti skrivnosti njene preteklosti.

Pocket Mirror ~ GoldenerTraum – napovednik

sorodno

najnovejše