15.7 C
Ljubljana

Indie sci-fi akcijski side-scroller Oblivion Override pripravljen za vstop v zgodnji dostop Steam naslednji mesec

Objavljeno:

Studio neodvisnih iger Humble Mill je povedal, da bo njihov znanstvenofantastični akcijski Oblivion Override vstopil v zgodnji dostop Steam 14. junija 2023. Igra je bila od prve predstavitve na dogodku Steam Next Fest v začetku tega leta deležna obsežnih posodobitev.

Postavljena v postapokaliptično puščavo, kjer je človeštvo stvar preteklosti, Oblivion Override sledi kovinskim škornjem Crimsona, v bitkah prekaljenega bojnega bota, na skrivnostni misiji globoko v zahrbtni bazi Dulce. Z vsakim porazom in kasnejšim ponovnim zagonom postane Crimson močnejši in odločnejši, da razvozla skrivnost za kodo pozabe – varnim programom, ki ga je človeštvo razvilo v svojih umirajočih dneh za nevtralizacijo sovražnega razvoja umetne inteligence.

Doživite plesno, rezko norijo z obsežnim arzenalom več kot 20 edinstvenih orožij, od katerih vsako ponuja značilen slog napada in niz gibov. Vrzite sovražnike v zrak s preveliko bojno sekiro, sprostite praznični napad z božičnim drevesom ali celo oborožite škarje za papir z bionično roko; obstaja neskončno število pristopov k temu ritmičnemu srditemu boju.

Ko se igralci spuščajo globlje v opustošeno prostranstvo baze Dulce, se morajo pripraviti na naporne bitke proti divjim robotskim šefom. Toda plen zmage je vreden tega: podedovana valuta, ki jo je mogoče uporabiti za trajno odklepanje skritih prostorov na zemljevidu. Te komore vsebujejo želene nadgradnje, vključno s skrinjami, bistvenimi predmeti in izboljšavami regenerativnega zdravja, ki dajejo igralcem prednost, ki jo potrebujejo za daljše preživetje in pomemben napredek.

Vsaka stopnja igre Oblivion Override ustvari ekskluzivno zasedbo robotskih sovražnikov, obvladovanje umetnosti preživetja pa zahteva natančno opazovanje sovražnikovih vzorcev in nekaj ustvarjalnih kombinacij orožij. Ko bodo igralci pilili svoje sposobnosti in izpopolnjevali svoj pristop, bodo naredili pomembne korake v svoji misiji skozi Dulce Base in se vse bolj približevali končni zmagi.

Oblivion Override – napovednik