3.4 C
Ljubljana

Naj se poskusi začnejo: Red Barrels lansira zgodnji dostop za The Outlast Trials

Objavljeno:

Red Barrels, neodvisni studio za razvoj iger s sedežem v Montréalu, je uradno lansiral zgodnji dostop za The Outlast Trials, ki je zdaj na voljo prek Steam in Epic Games Store za 29,99 USD.

The Outlast Trials – napovednik

Ko stopijo v Murkoffov objekt Sinyala med zgodnjim dostopom, bodo igralci izkusili osupljivo grozo, ne glede na to, ali bodo preživeli s prijatelji ali pa si bodo upali iti sami. Zgodnji dostop vključuje vse glavne značilnosti klasične igre Outlast in bo uvedel popolnoma novo strukturo programa. Igralci bodo potisnjeni do svojih meja v novih okoljih, novih preizkušnjah, številnih izzivih in variatorjih, sezonskem programu, prilagajanju likov in celic, popolnem napredovanju likov z narativnim uvodom in presenetljivim zaključkom za vsak izdani reagent in še več, postopoma skozi celotno igro.

The Outlast Trials je povsem nov pogled na priznano serijo grozljivk o preživetju Outlast, ki je postavljena v isto grozljivo vesolje kot prejšnji naslovi, le da se lahko tokrat odločite za igranje sami ali s prijatelji v ekipi do štirih ljudi.

Igralci prevzamejo vlogo preiskovancev, ki jih je ugrabila mračna korporacija Murkoff. Zaprti v skrivnem objektu Murkoff bodo igralci pahnjeni v vrsto fizičnih in duševnih preizkušenj, mučeni z ikoničnimi liki in izzvani sami ali v ekipah, da preživijo z nedotaknjenim razumom.

sorodno

najnovejše