5.5 C
Ljubljana

Homebody 1. junija preganja PC, Xbox, PlayStation in Switch

Objavljeno:

Založnik Rogue Games je danes objavil svojo prihajajočo ugankarsko grozljivko preživetja Homebody, ki bo izdana za osebne računalnike, Xbox One in Series X|S, PlayStation 4 in PlayStation 5 ter Nintendo Switch 1. junija. Homebody je nostalgično preživetje, ki ga je razvila YouTube senzacija GameGrumps, kjer se srečate s starimi prijatelji za zabaven vikend … in morda končate iz oči v oči s svojo smrtjo. Pazite na hrbet, poskušajte ostati živi in ne bodite umorjeni!

Homebody – napovednik

Homebody se odvija v srhljivem, slutečem, a nostalgičnem vzdušju, ki je nastavljeno na zankljajočo se pripoved, ki poganja zgodbo in igranje ter vsebuje skrivnosti, prepletene skozi uganke in okolje.

Homebody pripoveduje zgodbo o Emily in njenih kolegih s fakultete, ki so se zbrali v oddaljeni najemni hiši, da bi uživali v meteorskem dežju Perzeidov. Medtem ko si skupina prijateljev prizadeva obnoviti vezi in prijateljstva, ki so jih nekoč imeli, čustvene rane in socialne tesnobe pustijo Emily občutek osamljenosti in negotovosti – dokler ne zmanjka elektrike in skupine ne prevzame občutek olajšanja. Ko pade mrak, se pojavi skrivnostni morilec, ki pobere prijatelje enega za drugim.

Emily poskuša preživeti! Pomagajte ji najti izhod ali pa bo za vedno obtičala v tej nočni mori. Rešite uganke, ponovno se povežite s prijatelji in ne obupajte pri pobegu iz hiše!

Odpravite se na pot spominov z nostalgično grozljivo igro preživetja Homebody, ko bo 1. junija prispela na osebne računalnike prek Steama, Epic Games Store, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in PlayStation 5 ter Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše