15.4 C
Ljubljana

16-bitni platformer Tiny Thor bo na računalnike z operacijskim sistemom Windows prišel 5. junija

Objavljeno:

Gameforge – vodilni zahodni založnik iger MMORPG – je objavil, da bo platformer Tiny Thor izšel na računalnikih z operacijskim sistemom Windows 5. junija. Igro je razvil indie studio Asylum Square, izdal pa Gameforge pod svojo založbo IndieForge.

Tiny Thor – napovednik

V igri Tiny Thor bodo igralci raziskovali mistično nordijsko kraljestvo Asgard in se podali na 30 edinstvenih, ročno izdelanih stopenj. Na poti bo majhno božanstvo naletelo na zapletene okoljske uganke in vsemogočne nasprotnike, vključno s Krakenom z mnogimi lovkami in zloglasnim bogom prevarantom Lokijem.

Vendar noben izziv ni prevelik za našega mladega junaka! Oboroženi z neverjetnim mini-Mjölnirjem lahko igralci poljubno merijo z odbojnim orožjem, da premagajo ovire in uspejo v epskih bitkah s šefi. Poleg tega se lahko igralci naučijo posebnih sposobnosti, da Thoru podelijo mogočne moči, ki se spodobijo (zelo majhnemu) bogu, in odklenejo ravni izzivov, da še bolj preizkusijo svojo pobožnost.

Tiny Thor bo na voljo za 19,99 €/16,75 £/19,99 USD/25,99 CAD na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steam, GOG in Epic Games Store 5. junija. Tiny Thor Ragnarok n’ Roll Edition, vključno z igro in uradnim zvočnim posnetkom, bo na voljo tudi za 25 €/25 USD. Posebna ponudba za lansiranje bo igralcem omogočila nakup obeh različic igre z 10-odstotnim popustom v prvem tednu. Tiny Thor bo kasneje to poletje izšel tudi na Nintendo Switch.