3.4 C
Ljubljana

Vsi na vlak do sprostitve s Station to Station

Objavljeno:

PRISMATIKA in Galaxy Grove danes napovedujeta Station to Station, popolnoma nov minimalističen simulator gradnje železnic z vokselsko umetnostjo, ki bo v Steam vključen pozneje letos.

V igri Station to Station imajo igralci nalogo, da majhen podeželski svet spremenijo v živahno, bujno okolje, polno življenja in barv, tako da postavijo postaje in ustvarijo povezave za spodbujanje rasti in širitve. Zgrabite svoj dirigentski klobuk in opazujte, kako čudovit svet vokselske umetnosti, ki ga navdihuje tilt shift, oživlja v povsem novem napovedniku:

Station to Station – napovednik

Nadebudni dirigenti bodo skočili na krov in se podali skozi različne pisane biome, vdahnili novo življenje suhemu puščavskemu pesku in preoblikovali neukročen gorski teren. Ko bodo proge postavljene, bo miren svet oživel z vedno širšo tapiserijo flore in favne!

Za tiste, ki želijo preizkusiti svoje sposobnosti upravljanja in načrtovanja, ponuja vsaka stopnja igre lastne izbirne izzive, bonuse skladov in edinstvene mehanike, povezane z vsakim biomom. Ne glede na to, ali iščete sprostitev ali mentalno stimulacijo, ima Station to Station nekaj za vsakogar!

Station to Station bo na PC prispela pozneje letos.

sorodno

najnovejše