3.7 C
Ljubljana

Platformer Nocturnal izbruhne na osebnih računalnikih in konzolah 7. junija

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Sunnyside Games v sodelovanju z Dear Villagers z veseljem razkriva, da bo njihov platformer Nocturnal 7. junija na voljo na platformah Switch, PlayStation in Xbox za 19,99 USD in za PC za 16,99 USD. Nocturnal je akcijska raziskovalna odisejada, ki bo igralce zadolžila za odganjanje zlobne meglice, ki ovija starodavni otok. Uporabite svoj ogenj, da odkrijete, katere skrivnosti se skrivajo pod meglo!

Nocturnal – napovednik

Po težkem potovanju čez razburkano morje se Ardeshir, vojak Trajnega plamena, vrne na svoj domači otok Nahran. Zajet v senčno meglo se mora Ardeshir zanašati na ogenj, da bi pogasil zlovešče sile, ki so prevzele njegovo domovino. Plamen ima tukaj veliko uporab. Lahko odžene meglo, vžge pokrajino, vklopi stroje in se uporablja za sežiganje bitij temne magije, neprepustnih za konvencionalno orožje. Vendar bodite vnaprej opozorjeni: v megli ni mogoče dihati, zato boste morali uporabiti svojo pamet, ko boste intuitivno našli nove načine, kako jo obvladati.

Postanite močnejši, tako da zbrani pepel ponudite plamenu. Pridobite moči, ki vam pomagajo razširiti svojo življenjsko moč, da dlje zadržite dih ali žrtvujte pepel v upanju, da boste na poti pridobili nove moči.

Nocturnal spodbuja izzivalce, da se uprejo njegovim čudovitim ruševinam z množico izbirnih preizkušenj. Tisti, ki iščejo slavo pravega izziva, lahko omogočijo množico funkcij za hitri tek, kot so hitrejši prehodi, preskočljivi vmesni prizori in časovnik, ki ga je mogoče začasno ustaviti. Samo najhujši bojevniki se bodo preizkusili v Permadeath načinu, kjer imate samo eno življenje, da opravite celotno potovanje.

sorodno

najnovejše