3.7 C
Ljubljana

Microids napoveduje video igro The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone!

Objavljeno:

Založnik Microids in IMPS, imetnik licence za Smrkce, z navdušenjem napovedujeta The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone in razkrivata prve slike te 3D-pustolovske/platformske igre, ki naj bi izšla v četrtem četrtletju 2023 na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC.

The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone, ki jo razvija OSome Studio, je popolnoma nova zgodba in nadaljevanje prejšnjega opusa, izdanega leta 2021, iz istega studia, The Smurfs – Mission Vileaf.

O The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone

Handy Smurf je ustvaril revolucionarni izum: SmrkfoMix! Vendar pa manjka ključna sestavina, zeleni kamen, ki leži v pohlepnih krempljih Gargamela.

Odpravi se na misijo, da iz Gargamelovega laboratorija pridobi znameniti zeleni kamen, ključno sestavino, ki bi mu močno pomagala izboljšati njegov izum. Toda usodna napaka povzroči, da eksplodira, njegovi delci pa se razkropijo po Prekleti deželi. Poleg tega, da je v divjino sprostil svoje neverjetne moči kopiranja in razgradnje materije, je Zeleni kamen osvobodil zlobne Stole, nov red, ki želi ustvariti vladavino terorja.

Ekipa 4 Smrkcev se mora nato podati na pustolovščino, da reši Prekleto deželo pred mogočnimi Stolasi! Dobro opremljeni Smrkci se lahko zanesejo na SmurfoMix in nepričakovanega zaveznika … samega Gargamela!

The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone bo na voljo na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC.

sorodno

najnovejše