3.7 C
Ljubljana

Classic Sport Driving 12. junija prinaša retro dirkanje in svoj neomejen generator stez na Steam

Objavljeno:

Classic Sport Driving, retro-navdihnjena dirkalna igra, ki jo vodi nekdanji amaterski kolesarski dirkač Sylvain Debaudringhien, je razkrila datum izdaje danes med AG French Direct Showcase. Classic Sport Driving, ki bo na Steam prišla 12. junija letos, ponuja retro dirkanje od točke do točke z neomejenim ustvarjanjem stez, sezonskimi izzivi in spletnimi lestvicami najboljših za vsako posamezno progo, ustvarjeno z generatorjem prog.

Classic Sport Driving se zgleduje po klasičnih igrah, kot so Lotus Turbo Challenge, Jaguar XJ220, Lamborghini American Challenge in OutRun, in želi zagotoviti ročno narisano dirkalno izkušnjo, ki spoštuje te klasike.

Classic Sport Driving – napovednik

Več informacij o Classic Sport Driving:

Classic Sport Driving je retro navdihnjena dirkalna igra, ki je oblikovana za bolj pristno vozniško izkušnjo. Igralci lahko vozijo pri visokih hitrostih in uživajo v priložnostni dirkalni izkušnji z arkadnim načinom ali pa svoje vozne sposobnosti v celoti preizkusijo v načinu Pro, kjer bodo morali uporabiti zavore in obvladati dirkalno linijo!

Classic Sport Driving ima generator prog, tako da igralcem nikoli ne bo zmanjkalo prog od točke do točke za raziskovanje. To je tako preprosto, kot da vnesete ime za stezo in nato dirkate na njej! Generator bo določil okolje, vreme in dolžino proge. Igralci lahko nato delijo ime proge s svojimi prijatelji in jih izzovejo na najhitrejši čas kroga na spletni lestvici najboljših v igri. In ja, za vsako ustvarjeno skladbo obstajajo lestvice najboljših. Uživajte v vožnji!

sorodno

najnovejše