3.7 C
Ljubljana

Popeljite se v “New Heights” med Steam Sports Fest

Objavljeno:

Razvijalec Wikkl Works je neverjetno navdušen, da napove svoj prihajajoči simulator plezanja in balvaniranja New Heights. New Heights vabi igralce, da izkusijo vznemirjenje plezanja iz udobja svojih osebnih računalnikov, ko se povzpnejo višje in višje na resnične pečine in strukture. Obvladajte gibe, plezajte na neverjetnih lokacijah in občutite adrenalin, ko dosežete sam vrh!

New Heights uporablja realistične mehanike plezanja, ki temeljijo na fiziki, da bi igralčeve spretnosti postavili na pravi preizkus. Igralci bodo morali obvladati ravnotežje, oprijem, pozicioniranje in drugo, da bodo lahko strokovno merili številne lokacije, ki bodo predstavljene v igri. Ta realistična mehanika omogoča, da igralci resnično občutijo boj in pomen osredotočenosti in koncentracije med plezanjem, tako kot bi, če bi bili res tam v akciji.

Ko bodo igralci napredovali skozi igro, bodo lahko izboljšali veščine svojega lika in odklenili novo opremo. Tako kot v resničnem življenju, vaja dela mojstra in igralci bodo ugotovili, da bolj kot plezajo, večji strokovnjak postajajo. Postanite profesionalni plezalec in se pomerite z drugimi igralci v skupnosti, da vidite, kdo lahko doseže najvišja mesta na lestvici najboljših!

Ta naslov se razlikuje od drugih plezalnih iger po tem, da so New Heights ustvarili pravi plezalci s strastjo do narave in izkušnjami pri razvoju iger. Z uporabo fotogrametrične tehnologije je ekipa Wikkl Works sposobna skenirati lokacije v resničnem svetu in jih prenesti v igro, da lahko igralci uživajo. To pomeni, da bodo igralci v prihodnosti morda lahko plezali po strukturah, o katerih so samo sanjali!

New Heights naj bi izšla v zgodnji dostop pozneje letos. Ali želite sami preizkusiti igro? Na Steamu je trenutno na voljo predstavitev kot del Steam Sports Fest-a, ki poteka od 15. do 19. maja. Bodite med prvimi, ki jo preizkusite!

sorodno

najnovejše