5.5 C
Ljubljana

Platformer Turbo Shell prihaja na Steam 23. maja

Objavljeno:

Radioactive Dreams z veseljem razkriva, da bo njihova natančna platforma Turbo Shell prispela v Steam 23. maja za 11,99 $ / 11,99 €. Uporabite svojo dvostransko pogonsko napravo, da se poganjate skozi vrsto vse bolj nevarnih okolij.

Turbo Shell je hitra natančna platformska igra z edinstveno mehaniko gibanja: namesto da tečete in skačete, se potiskate in vlečete skozi ravni s pomočjo posebnega orodja: EPS (Egg Propulsion System). EPS vam omogoča, da se z modrim žarkom odrinete s površin v dosegu ali pa se z oranžnim žarkom povlečete proti stenam in stropom. Bolj spretno kot boste izvajali to edinstveno mehaniko, hitreje boste premagovali vedno zahtevnejše ravni – in dosegli svoj cilj v rekordnem času.

Uporaba EPS je preprosta za učenje, vendar jo je težko obvladati. Z izpopolnjevanjem svojih potez boste našli še hitrejše in učinkovitejše načine za dokončanje ravni. Uživajte v nagrajujočem občutku spretnega letenja skozi pet svetov in se povzpnite na lestvici najboljših.

Vesolje, kot ga poznamo, je v nevarnosti zaradi zlonamernega Zlobnega jajca, toda kot dobro jajce Craig ga lahko rešite tako, da zbirate tarče, ki so razpršene po vsaki ravni. Izogibajte se piskajočim laserskim pregradam, letečim žagam in nevarnim hodnikom, da ne boste zmešani. Takojšnja ponovna pojava in kontrolne točke vam bodo pomagali ostati motivirani in doseči svoj cilj.

sorodno

najnovejše