3.4 C
Ljubljana

‘Cook Serve Forever’ zdaj v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

Vertigo Gaming Inc. napoveduje svojo veliko novo kulinarično pustolovščino Cook Serve Forever, ki je na voljo v zgodnjem dostopu za 29,99 $ na Steamu in v več trgovinah z igrami za osebne računalnike!

Začetna različica vključuje približno 25% kampanje in zgodbe, skoraj 100 receptov in različic ter več kot ducat lokacij za kuhanje. V prihodnjih tednih in mesecih bodo razvijalci poleg nekaterih večjih posodobitev vsebine dosledno uvajali nove popravke (kot je lokalna zadružna izvedba) na obzorju, ki se začne to poletje, in veselijo se vseh povratnih informacij, ki bodo prišle skozi zgodnji dostop.

Cook Serve Forever je kuharska pustolovska igra, v kateri igrate kot Nori Kaga, doma izučena kuharica, ki nima drugega kot voziček s hrano in sanja, da bo velika kot njena vzornica, kuharska kraljica, kuharica Rhubarb. Sesekljajte, mešajte in pražite na poti skozi živahno solarpunk mesto Helianthus. Upravljajte svoj jedilnik, naučite se okusnih receptov in spoznajte raznoliko zasedbo prijateljev in sovražnikov na poti do kulinarične veličine.

Cook Serve Forever 1.0 naj bi izšla v začetku leta 2024 za osebne računalnike in konzole.

Cook Serve Forever – napovednik

sorodno

najnovejše