3.7 C
Ljubljana

Mia and the Dragon Princess (PS5)

Objavljeno:

Interaktivni akcijski film, ki sledi Mii, pogumni natakarici, katere življenje se sprevrže v kaos, ko se na njenem delovnem mestu pojavi skrivnostna ženska, ki beži pred skupino nasilnih razbojnikov in ne zna govoriti angleško.

Mia and the Dragon Princess, nova igra založnikov Wales Interactive, je izšla 4. maja 2023 in je na voljo preko računalniške platforme Steam ter za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5.

Mia and the Dragon Princess je FMV igra ali bolje rečeno interaktivni film, ki se bo odvijal glede na vaše izbire. Prevzeli boste nadzor nad natakarico Mio in se namesto nje odločali tekom igre… filma, kakor želite. V danih trenutkih boste lahko izbirali med dvema opcijama, kateri bosta vplivali na nadaljnji potek zgodbe. Vaše izbire bodo spreminjale tudi pet faktorjev, in sicer Miino sočutje, inteligenco, pogum, odgovornost in znanje. Čas za izbiro bo omejen, tako da se boste morali dokaj hitro odločati.

Kar se tiče zgodbe, je ta dokaj slabo razložena in tudi skromno zasnovana. Vse skupaj se mi je zdelo nametano skupaj, nekega povezovalnega elementa ni bilo zaznati, in nasploh se mi je zdelo zelo skopo. Mia and the Dragon Princess naj bi vsebovala deset različnih zaključkov, sam pa sem končal le enega in mislim, da je bilo to več kot dovolj. Igra sicer ne traja dolgo in jo boste končali v malo več kot uri igranja oziroma gledanja, več koncev pa naj bi ponujalo ponovljivost igre, vendar nič ni pritegnilo dovolj, da bi se odločil ponovno izbrati “New Game”.

Mia and the Dragon Princess lahko kupite na Steamu za 12,79€ ali v digitalni trgovini PlayStation Store v paketu za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5, kjer stane 12,99€. Nakupa pa vam tokrat, žal, ne morem priporočati.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili HomeRun PR.

Mia and the Dragon Princess

sorodno

najnovejše

Interaktivni akcijski film, ki sledi Mii, pogumni natakarici, katere življenje se sprevrže v kaos, ko se na njenem delovnem mestu pojavi skrivnostna ženska, ki beži pred skupino nasilnih razbojnikov in ne zna govoriti angleško. Mia and the Dragon Princess, nova igra založnikov Wales Interactive, je...Mia and the Dragon Princess (PS5)