4.4 C
Ljubljana

Soul Survivors zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Soul Survivors, temačen domišljijski roguelite razvijalca in založnika Stingbot Games, je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam za PC in je Deck Verified.

Soočite se z množicami pošastnih sovražnikov v spopadu, ki temelji na spretnostih in združuje dinamične razrede, napredovanje v meta igri in zahteven, a pošten boj. Presekajte mesne konstrukcije, pepelnate okostnjake, z denarjem obremenjene mehkužce in še več v natančno uglašeni izkušnji, ki črpa navdih iz iger za preživetje v času, Soulslikes in zelo ponovljivih roguelike iger, ki jih prekinjajo mučna srečanja s šefi.

Različica igre Soul Survivors za zgodnji dostop se začne z dvema igralnima likoma, skupaj s šestimi načrtovanimi tekom razvoja, od katerih vsak zagotavlja zelo različne bojne izkušnje. Stojte kot močni Bogatyr, oklepni vitez z dostopom do zemeljskih kladiv in opolnomočujočega roga, ali poveljujte nemrtvim legijam kot Nekromant, medtem ko nadzirate lok temnega čarovnika s koničasto metlico.

Preoblikujte avtomatizirane napade, specifične za razred, z okrepitvami in modifikatorji, ki spremenijo tok bojevanja, kot so strašni učinki AOE Bogatyrjevega strašnega Mesarskega rezila. Porabite zlato za nadgradnjo talentov in odklepanje vztrajnih nadgradenj, kot je Necromancer’s Soul Reaver, veščina, ki hišnim ljubljenčkom daje moč zbiranja duš. Eksperimentirajte z zgradbami, ki poskrbijo za vse vrste stilov igranja, ki vsakemu junaku omogočajo, da se spremeni v neustavljivo silo na bojišču.

Borite se za preživetje na stopnjah, ki jih naseljuje nešteto sovražnikov. Sprejemajte mikro odločitve med vrvežem boja in se pripravite na obračune s šefi, ki prihajajo v časovnih intervalih. Soočite se z golemom iz mesa v zapuščenem lipovem gozdu in udarite po ogromnem okostnjaku kanclerju Autlaicu globoko pod podrtim gradom. Vendar bodite previdni, premagovanje teh zveri ne zagotavlja zmage; premagati zadnjega šefa na stopnji vrže junake v Prekleti način, s čimer se masaker dvigne na skoraj nemogoče ravni.

Soul Survivors gradi na znanem okviru, ki so ga vzpostavile priljubljene igre preživetja v času, in dodaja robusten bojni sistem, ki ga poznajo oboževalci akcijskih RPG, da ustvari nagrajujočo izkušnjo, ki spodbuja mojstrstvo in eksperimentiranje. S pogostimi posodobitvami, načrtovanimi v celotnem zgodnjem dostopu, bodo imeli preživeli nove like, stopnje in izzive, s katerimi se bodo soočili na poti do izdaje 1.0.

Soul Survivors je zdaj na voljo v Steam Early Access za PC in je Deck Verified za 3,99 USD s podporo v angleškem jeziku.

Soul Survivors – napovednik

sorodno

najnovejše