5.5 C
Ljubljana

Navdihnjena s klasičnimi grozljivkami, The Tartarus Key 31. maja prinaša mazohistični dvorec in uganke iz sobe pobega na osebne računalnike in konzole

Objavljeno:

Danes sta razvijalec Vertical Reach in založnik Armor Games Studios objavila, da bo The Tartarus Key, skrivnostna grozljivka v slogu PS1, navdihnjena s klasikami tega žanra, izšla 31. maja na računalnikih, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 in Xbox.

The Tartarus Key – napovednik

Zadnje, česar se Alex spominja, je, da je bila sama v svojem stanovanju. Nenadoma se prebudi v temnem in smrtonosnem dvorcu, tujčev glas prasketa skozi walkie-talkie in kamere spremljajo vsak njen gib. Ko Alex spozna, da ni edina ujeta v to nočno moro, se odpravi odkrivat, kdo ali kaj se skriva v sencah…

The Tartarus Key je prvoosebni pripovedni triler, v katerem želite pobegniti iz skrivnostnega dvorca, polnega temnih skrivnosti, strašnih pasti, nevarnih ugank in številnih preobratov. Kot Alex raziščite vsak grozljiv hodnik, pobegnite iz zapletenih sob z uporabo možganov namesto mišic, spoznajte druge ujetnike, ki se zanašajo na vas, da boste preživeli, in odklenite številne smrtonosne uganke dvorca.

Kakšne grozote se skrivajo v središču tega skrivnostnega dvorca? Se lahko vsi rešijo? Odklenite odgovore, ko bo The Tartarus Key izšla na računalnikih, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 in Xbox 31. maja 2023.

sorodno

najnovejše