23 C
Ljubljana

Grozljivka Paranormal Tales razkriva zastrašujoč nov napovednik

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Digital Cybercherries je danes izdal še en napovednik za svojo grozljivko Paranormal Tales. Paranormal Tales, ki je izdelana v Unreal Engine 5, ustvari grozljivo in poglobljeno izkušnjo z ustvarjanjem bodycam posnetkov, ki jih igralci gledajo z zadrževanjem diha. Najnovejši napovednik ponuja še en vpogled v igranje, ki ga igralci lahko pričakujejo.

Paranormal Tales je grozljivka naslednje generacije, ki temelji na najdenih posnetkih, izdelanih v Unreal Engine 5. Igralci bodo izkusili in igrali vsako tragično zgodbo o tistih, ki so izginili, z vidika najdenih posnetkov telesnih kamer, telefonov in kamer VHS.

Igralci lahko pričakujejo, da bodo izkusili mehanike igranja, kot so prepoznavanje obraza, dinamično dihanje, interakcija z gospodinjskimi predmeti in spotikanje pri sprintu. Paranormal Tales bo igralce popeljala skozi več lokacij in zgodb, kjer nič ni varno. Kar se morda zdi običajna stanovanjska hiša, se lahko nenadoma spremeni v nekaj bolj zloveščega za igralce, ki so dovolj pogumni, da raziskujejo naprej.

Paranormal Tales – napovednik