5.5 C
Ljubljana

Gamechuck je danes izdal Paws of Coal na Steamu za PC

Objavljeno:

Gamechuck je 1. maja izdal detektivsko pustolovščino Paws of Coal na Steamu za osebne računalnike, kot samostojno igro in v paketu z zvočnim posnetkom.

Rudarji Rabbit Burrowsa zbolevajo, kar škoduje proizvodnji. Charlesa Quilla je kot uglednega poznavalca živalskega kraljestva poklicala krona, da jim pomaga rešiti izbruh. Rudarji poznajo in spoštujejo mladega učenjaka, a zdi se, da so v igri druge stvari.

Zberite namige tako, da se pogovarjate z različnimi živalmi, berete znanstvene knjige in natančno pregledujete okolje in predmete. Sklenite zavezništva z različnimi frakcijami, da pridobite dostop do ekskluzivnih informacij. Uporabite dedukcijo, da povežete namige in ločite trdne dokaze od zavajajočih sledi in govoric. Oddajte poročila in pametno izbirajte med številnimi odprtimi sklepi za reševanje nalog.

Med preiskavo se boste soočili s težkimi moralnimi odločitvami v živalskem kraljestvu, razdeljenem na razrede in vrste. Vaše odločitve bodo pomembne in celo oblikovanje napačnih sklepov o divjajoči kugi bo zgodbo potisnilo naprej, pogosto na nepričakovane načine.

Paws of Coal je kratka, samostojna igra, postavljena v širše vesolje Trip the Ark Fantastic, ki je trenutno v razvoju pri Gamechucku.

Paws of Coal – napovednik

sorodno

najnovejše