5.5 C
Ljubljana

Indie igra Minabo – A walk through life je izšla danes

Objavljeno:

Založnik video iger SelectaPlay in razvijalec DevilishGames z navdušenjem sporočata, da je Minabo – A walk through life, prijetna družabna simulacijska video igra o življenju, izšla danes za PlayStation 4/5, Nintendo Switch in PC (Steam). Različice igre za Xbox bodo izdane pozneje.

Minabo – A walk through life – napovednik

V igri Minabo – A walk through life lahko igralci vzgojijo lastno repo in izkusijo krog življenja od rojstva do smrti v interakciji z drugimi repami in okoljem. Poročiti se, ustvariti družino, skrbeti za hišne ljubljenčke ali pa želite ostati samski in skrbeti za svoje starše? Vaš glas je za vzpostavljanje odnosov (ali ne) v kratkih življenjskih obdobjih.

Igralci lahko srečajo ljubke like, medtem ko raziskujejo ljubke ravni, ustvarjene z barvitim in veselim umetniškim slogom, saj bodo vodeni skozi 25 stopenj, oblikovanih s pomočjo psihologov, da izboljšajo različne življenjske dogodke, s katerimi se bodo soočili. Vsaka raven bo ponudila več izzivov za doseganje različnih življenjskih ciljev in dokončanje uspešnih iger.

Minabo – A Walk Through Life je zdaj na voljo na Nintendo Switch, PlayStation 4/5 in PC (Steam). Različice igre za Xbox bodo izdane pozneje.

sorodno

najnovejše