15.4 C
Ljubljana

Drago Noka je zdaj na PlayStation 4!

Objavljeno:

PLAYISM s ponosom sporoča, da je Drago Noka danes, 28. aprila 2023, na voljo na PlayStation 4! Zgradite svojo lastno vas na hrbtu zmaja v tej presenetljivo globoki gradnji mesta/simulacijski igri!

Drago Noka vam predstavlja GeSEI unkan, neodvisni razvijalec iger za Wandering. Ta mojstrovina je oživela z orodjem za gradnjo igre WOLF RPG Editor.

Svobodno upravljajte svojo vas na vrhu zmajevega hrbta

Površje je preplavljeno z velikanskimi zvermi in uničujočimi škodljivci, zaradi česar je potres pustil nenaseljen svet. Ljudje so morali postati ustvarjalni in zdaj … živijo na hrbtu zmajev! Razvijte svojo lastno vas, zbirajte različne materiale in ustvarjajte nove predmete z lastnimi rokami. Sprostite se in uživajte v mirnem vaškem življenju na vrhu ogromnega zmajevega hrbta.

Povabite nove vaščane z različnimi nabori spretnosti

Zberite in naselite nove vaščane z edinstvenimi veščinami in osebnostmi. Naj se mešajo in mešajo, delajo skupaj in gradijo skupaj. Obogatite in razvijajte njihova življenja in kdo ve … morda si celo ustvarite družino!

Živite živahno, a osvobajajoče življenje

Lotite se številnih različnih del, kot so kmetijstvo, kovanje, ribolov, šivanje, kuhanje, izdelava in celo vzreja velikanskih zmajev! Ustvarite svet, ki si ga želite, medtem ko skrbite za svoje vaščane.

Pripravite se na boj z drugimi zmaji

Čeprav je življenje v vasi mirno, morate biti pripravljeni na boj, ki je pred vami, saj vaš zmaj ni edini zmaj na tem svetu … Pripravite se na boj z ognjenimi zmaji, vetrovnimi zmaji, ledenimi zmaji in drugimi! Sam njihov obstoj ogroža mir vaše vasi. Bodite pripravljeni na neizogiben boj!