4.4 C
Ljubljana

Ste pripravljeni odkriti mračne skrivnosti Henriette Kedward? Project Nightmares zdaj na Xbox in PS!

Objavljeno:

Tukaj je! Grozljivka preživetja, ki vam omamlja kosti, na katero ste čakali, Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward, je bila pravkar izdana na Xbox in PlayStation 4 & 5. Zahvaljujoč trdemu delu ljudi v NC Studio in Feardemic, lahko zdaj skočite v proceduralno ustvarjena žive nočne more naravnost z vašega kavča. Oglejte si napovednik ob lansiranju spodaj in se odpravite naravnost v trgovino, da se potopite vase!

O igri:

Vrzite se v živo nočno moro in raziščite preteklost Henriette Kedward v tej grozljivi in nenehno spreminjajoči se grozljivki preživetja, polni kosti ježečih podob.

Project Nightmares je skupina znanstvenikov, ki se je posvetila preučevanju paranormalnega. Ker so se običajna sredstva analize izkazala za preveč omejena, da bi pravilno raziskali naravo teh nenaravnih pojavov, so izdelali nov način preiskovanja. Z napravo, ki so jo oblikovali, so sposobni spraviti telepatsko nadarjene paciente v sanjsko stanje in povezati njihove misli s prekletim ali malignim predmetom, kar jim omogoči, da raziščejo njihovo zgodovino in ustavijo zlo, ki ga utelešajo. Vi ste eden od teh bolnikov.

V prvem delu igre boste igrali skozi primer Henriette Kedward. S to zlonamerno starko se boste lahko povezali prek zlonamerne igrače s temno preteklostjo in kmalu se boste znašli v nočni mori, ki se dogaja v času njenega življenja, obdani z grozo in skrivnostjo.

Ko ste v nočni mori, ne boste nikoli vedeli, kaj se bo zgodilo naslednje, tudi pri večkratnem igranju, saj se igra nenehno spreminja in izkorišča svoje proceduralno ustvarjene elemente.

Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward – napovednik

sorodno

najnovejše