3.7 C
Ljubljana

Pustolovščina ‘Dungeon Drafters’ je danes prišla na osebne računalnike, razkrit napovednik ob lansiranju

Objavljeno:

DANGEN Entertainment je danes izdal svojo težko pričakovano skrivnostno pustolovščino Dungeon Drafters na vseh glavnih platformah osebnih računalnikov. Digitalna izdaja je na voljo za 24,99 USD, skupaj s 76 skladbami izvirnega zvočnega zapisa za 9,99 USD in paketom Steam, ki vključuje oboje, za 29,99 USD. V spomin na izdajo je bil razkrit nov napovednik ob lansiranju s še nikoli videnim igranjem.

Dungeon Drafters – napovednik

V igri Dungeon Drafters igralci izberejo enega od šestih likov z edinstvenimi začetnimi kompleti, se potopijo v starodavne ruševine s posebno temo in se borijo iz sobe v sobo v poteznem boju. Igralce spodbujamo, da uporabijo pametne kombinacije kart z različnimi arhetipi, da premagajo svoje sovražnike, plenijo redke karte in sestavijo lasten ultimativni komplet urokov, ki jim bo omogočil, da očistijo šefe in se prebijejo proti zadnji bitki ter osvobodijo svet prepovedanih kart.

KLJUČNE FUNKCIJE

Strateška bitka na ploščicah s čarobnimi kartami – karte so vaš arzenal. Razdelite zemljo s potresi, vrzite razbeljene ognjene krogle in pokličite močne zaveznike, da odpravite sovražnike. Uporabite različne arhetipe za doseganje uničujočih kombinacij.

Šest likov na izbiro – izberite pustolovca in pridobite značilen začetni komplet, ki vodi vaš začetni slog igre: čarovnik, menih, raziskovalec, bard, šinobi in prepir. Ne glede na vašo prvotno odločitev se lahko razvejate in ustvarite kateri koli komplet, ki ga želite v igri.

Roguelite elementi – podajte se v katero koli od ječ na svetu, se naučite trikov vsake od pošasti na tem območju, prilagodite svoj komplet in poiščite posebne karte za nadaljnje raziskovanje. Ko boste pripravljeni, se spopadite s šefom!

Vrnitev v Adventurer’s Town – po teku se pripravite na naslednjo pustolovščino, medtem ko raziskujete čudovito Adventurer’s Town. Sodelujte z NPC-ji, opravljajte edinstvene naloge, odprite obnovitvene pakete, zamenjajte svoje karte ali kupujte nove. Izbira je vaša!

Dovršeno sestavljanje kompletov – ne glede na to, ali ste močan igralec, ki išče najmočnejše in najbolj pokvarjene karte, laboratorijski znanstvenik, ki rad preizkuša nove, drzne kombinacije, ali strokovnjak za dokončanje, ki hrepeni po 100-odstotni zbirki kart, boste našli nekaj vzljubiti s sistemom sestavljanja kompletov, ki vključuje 300 kart.

sorodno

najnovejše