15.4 C
Ljubljana

Occupy Mars: The Game bo na voljo v zgodnjem dostopu 10. maja!

Objavljeno:

Occupy Mars je tehnična igra odprtega sveta, peskovnik o kolonizaciji Marsa. Igralci se bodo morali takoj po pristanku boriti za preživetje in pripraviti na nadaljnje raziskovanje planeta.

  • Upravljajte s svojimi zalogami – viri, voda, kisik, hrana in energija so bistveni za preživetje na Marsu, zato poskrbite, da vam ne bo ničesar manjkalo; ne pozabite pripraviti nekaj zalog, ki vam bodo prišle prav v nujnih primerih.
  • Zgradite in nadgradite svojo bazo – v vašem ukaznem centru mora vse teči gladko – bodite pozorni na nepredvidljive vremenske razmere in pustite prostor za morebitne izboljšave; morali boste vzdrževati red, da bo baza pravilno delovala, kar je še posebej pomembno pri povezovanju žic.
  • Osvojite planet – preden postavite bazo, boste morali najti primeren teren; predvsem bodite pozorni na kraje, kjer vas bodo neprijetne razmere čim manj motile – dostop do podzemnih virov ledu in razmeroma ravna površina sta zagotovo tisto, kar potrebujete!
  • Dan in noč – realistični dnevni in nočni cikel vam bo omogočil, da občutite pravo vzdušje obiska Marsa; sončna energija bo ključnega pomena za vaše preživetje, zato se prepričajte, da bazo napaja dovolj plošč, z baterijami, ki shranijo dovolj pomožne energije za temno uro. Ne pozabite, da so na Marsu sončni zahodi in vzhodi videti modri.
  • Dirka s časom – izpadi in okvare na Marsu zahtevajo hitre odzive, zato še naprej izpopolnjujte svoje sposobnosti, da jih odpravite v trenutku.
  • Impresivna garaža – peš po Rdečem planetu ni posebno prijetna dejavnost, zato je najbolje uporabiti vozila, prilagojena površju planeta – jih je mogoče tudi nadgraditi in spremeniti, tako kot štirikolesnik z njegovimi zaboji za shranjevanje ali raketnim motorjem. A rover je tisti, ki bo sestavni del vašega raziskovalnega dela.
Occupy Mars: The Game – napovednik