3.7 C
Ljubljana

LEGO Bricktales od danes na mobilnih platformah

Objavljeno:

Pripravite se na avanturo, ki jo Gamespot opisuje kot “izjemno impresivno”. Pohvaljena pustolovščina sestavljanja kock LEGO Bricktales je danes predstavljena v napravah iOS in Android za 4,99 $ / 5,59 € / 4,99 £. Edinstvena mehanika gradnje opeke za opeko v LEGO Bricktales je kot nalašč za zaslon na dotik na mobilniku, tako da lahko ta barvit svet vzamete s seboj, ko ste na poti.

LEGO Bricktales vas vidi na potovanju po 5 čudovitih biomih na temo LEGO kock, ki vas popeljejo v zeleno listje najgloblje džungle, žgoč pesek s soncem obsijanih puščav, vrvež mestnega kotička, epski pogled na visok srednjeveški grad in raj tropskih karibskih otokov. Intuitivna nova mehanika gradnje opeke za opeko vam bo pomagala rešiti številne zabavne uganke, na katere naletite na tej pustolovščini, in oživiti vaše ustvarjalne rešitve.

Ustvarite sestave LEGO Bricktales s paketi Pick a Brick

Da bi proslavili izdajo igre LEGO Bricktales za mobilne naprave, smo sestavili pet paketov Pick a Brick, ki so jih navdihnili ključni gradbeni izzivi iz igre. Z le nekaj kliki se lahko vrnete naravnost nazaj v enega od dedkovih biomov in tako kot v igri je za oblikovanje nečesa unikatnega odvisno od vaše ustvarjalnosti namesto navodil za gradnjo!

LEGO Bricktales – napovednik

sorodno

najnovejše