3.7 C
Ljubljana

Galactic Civilizations IV: Supernova Edition je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

Stardock je danes izdal najnovejše nadaljevanje svoje nagrajene serije vesoljskih strateških iger za zgodnji dostop. Galactic Civilizations IV: Supernova vidi igralca kot vladarja združenega domačega sveta, ki je pravkar odkril potovanje, hitrejše od svetlobe.

Galactic Civilizations IV: Supernova nadaljuje 30-letni trend inovacij v seriji. To najnovejše nadaljevanje predstavlja vsebino, ustvarjeno z umetno inteligenco, OpenAI-jevo tehnologijo ChatGPT, ki igralcem omogoča ustvarjanje lastnih civilizacij, ki uporabljajo umetno inteligenco za ustvarjanje znanja, pogovornih oken, nalog in še več. Igra uporablja tudi umetno inteligenco, ki je bila usposobljena na desetletjih Stardockove tujerodne umetnosti za zagotavljanje grafike po meri za njihovo civilizacijo po meri.

V tej vesoljski strateški igri, postavljeni v 24. stoletje, igralci prevzamejo vlogo voditelja vesoljske civilizacije, ki ima nalogo raziskovanja in koloniziranja znanega vesolja. Z nizom novih funkcij in izboljšav ponuja Supernova neprimerljivo 4X strateško izkušnjo za igralce vseh ravni znanja.

Galactic Civilizations IV: Supernova se močno osredotoča na ponovljivost. Igralci lahko izberejo več različnih možnosti nastavitve galaksije, drugega nasprotnika, proti kateremu bodo igrali, in zdaj z dogodki in nalogami, ki jih ustvari AI, se bo vsaka igra počutila kot epski trenutek v zgodovini galaksije.

Nove funkcije v Supernovi vključujejo kulturno napredovanje, nove bojne sisteme in sisteme planetarne invazije, galaktične sektorje, nove tuje civilizacije, računalniške nasprotnike, ki jih podpira umetna inteligenca, ter integracijo ChatGPT in umetniške generacije umetne inteligence. Poleg tega se igra ponaša z večsektorsko zasnovo zemljevida, planetarnimi obleganji, večobratnimi bitkami, množico novih modelov orožja, razredi zvezdnih ladij, Terror Stars, ki uničijo celotne zvezdne sisteme, in na stotine drugih izboljšav za izboljšanje igralčeve sposobnosti za gradnjo ultimativni vesoljski imperij.

Galactic Civilizations IV: Supernova je samostojno nadaljevanje igre Galactic Civilizations III na Steamu in Epicu. Stranke Epic lahko nadgradijo Galactic Civilizations IV na Supernovo po zelo znižani ceni. Zgodnji dostop se začne danes.

Galactic Civilizations IV: Supernova – napovednik

sorodno

najnovejše