16.3 C
Ljubljana

Ship Graveyard Simulator 2

Objavljeno:

Odstranite prah z gorilnika in kladiva – čas je, da se vrnete na delo. Obiščite novo obalo z največjim pokopališčem ladij na svetu, razstavite ogromne ladijske dele in zberite tone dragocenega jekla. Zavihajte rokave, čas je, da se vrnete k poslu.

Igro Ship Graveyard Simulator 2, ki bo izšla v drugem četrtletju letošnjega leta, razvijajo Games Incubator. Točen datum izida igre še ni znan.

V Ship Graveyard Simulator 2 boste obiskali novo obalo plaže z ogromnim, največjim pokopališčem ladij na svetu. Na vas bo, da razstavite velike dele teh ladij in zberete na tone plemenitega jekla. Zatorej zavihajte rokave, čas bo, da se vrnete na posel! Ship Graveyard Simulator se namreč vrača v svoji drugi iteraciji in večji kot poprej. Ni važno, če ste veteran v razstavljanju ladij ali pa se boste na posel podali šele prvič – čas je, da zagrabite kladivo in gorilnik ter se podate novim dogodivščinam naproti.

V Ship Graveyard Simulator 2 vas bodo pričakali ogromni deli ladij in za manevriranje s temi, boste potrebovali prav poseben žerjav ter velike kontejnerje za shranjevanje nabranih materialov. Od danes naprej bo vsem Steam igralcem na voljo tudi Ship Graveyard Simulator 2: Prologue, kjer boste lahko v omejenem času igro preizkusili tudi sami! Na voljo boste imeli velike fragmente, module in komponente razbitin, ki bodo na voljo za rušenje, vključno z motorji, črpalkami in nadzornimi ploščami. Potrudite se in zberite največ vredne dele, medtem, ko se pripravljate na celoten izid igre.

Ship Graveyard Simulator 2

V prologu igre lahko sicer naročite le pet novih ladij, ki čakajo na rušenje, z vsako novo ladjo pa boste prejeli tudi novo nalogo. In ne pozabite – tudi majhen delček ladje ima svojo vrednost! Vaša glavna naloga v prologu bo razstaviti ladje na majhne dele, vse to pa boste morali postoriti v desetih delovnih dneh znotraj igre, tako da se pripravite na trdo delo. Uporabili boste lahko kladivo, žago in gorilnik, s pomočjo katerih boste razstavili posamezne dele ladje na manjše kose in jih potem zbrali, kolikor je mogoče. Prolog je demo različica igre, ki na prvi pogled deluje zelo obetavno. Pričakujemo lahko odličen simulator uničevanja, ki bo nasledil dokaj uspešen prvi del Ship Graveyard Simulator iz leta 2021.

V nadaljevanju te dobro sprejete serije lahko pričakujemo še večje ladje, nove mehanike igralnosti, lastnosti in izboljšave, kot tudi že zelo dobro poznane mehanike iz prve igre, katere pa so bile znatno izboljšane. Čakajo ducati kilometrov razbitin na obali in na tisoče ton jekla, ki vas bodo spravili nazaj v posel. Nove ladje, ki čakajo na rušenje, boste naročili preko domačega računalnika, nato pa bo na vas, da zberete potrebne dele jekla, aluminija ali bakra in tako končate zadano nalogo. V igri bo več vrst ladij, ki bodo razporejene v individualne kategorije in nekaj teh bo pravih gigantk.

Vaša glavna naloga v igri bo torej razstavljanje ladij na manjše dele, nekaj teh bo majhnih, čakajo vas pa tudi veliki izzivi razstavljanja kolosalnih zveri. Najeti bo mogoče tudi delavce, ki vam bodo pri razstavljanju pomagali, nato pa boste morali zbrati čim več delov, največ kolikor je mogoče, in razviti svoj lastni posel ter kupčije. Razstavljanje ladij pa s seboj prinese tudi mnoge nevarnosti, na primer uhajanje plinov, električne udare iz kablov ali celo zastrupitev s toksini v nezavarovanih sobah. Pri delu ne pozabite na čelado!

Ship Graveyard Simulator 2 bo izšla v drugem četrtletju 2023 na računalniški platformi Steam. Njena cena trenutno še ni znana.

S prispevanjem digitalne kopije igre so napoved omogočili Gameparic.

Ship Graveyard Simulator 2