3.4 C
Ljubljana

Flashback 2 se razkriva v novem napovedniku!

Objavljeno:

Založnik Microids, Microids Lyon/Paris Studios in Paul Cuisset z navdušenjem razkrijejo nov napovednik za Flashback 2, nadaljevanje legendarne videoigre Flashback, prvotno izdane leta 1992. Izšla bo novembra 2023 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch in PC (digitalno).

Leta 1992 je Flashback naredil revolucijo v akcijskem igranju in pridobil legendarni status ter se uvrstil med 100 najboljših video iger v zgodovini! Flashback 2, ki ga je razvil prvotni ustvarjalec igre Paul Cuisset v sodelovanju s studiem Microids Lyon/Paris, bo ponudil izkušnjo, ki je zvesta vesolju Flashback, in ponovno združil nekatere člane prvotne ekipe Flashback, kot sta Thierry Perreau pri oblikovanju igre in Raphaël Gesqua, znani skladatelj Amigine različice Flashbacka.

O Flashback 2

V 22. stoletju se Združeni svetovi razprostirajo po celotnem Osončju, vendar ta mir ogroža invazija Morphov, ki jo vodi strašni general Lazarus. V iskanju svojega življenjskega prijatelja Iana se Conrad B. Hart znova potopi v dih jemajočo pustolovščino, polno preobratov in razodetij, s pomočjo svojih nekaj zaveznikov, vključno z A.I.S.H.A., njegovim ikoničnim orožjem, ki ga poganja umetna inteligenca!

Flashback 2 bo izšla novembra 2023 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch in digitalni različici na osebnih računalnikih.

Flashback 2 – napovednik

sorodno

najnovejše