5.5 C
Ljubljana

Upravljajte svojo trgovino za male živali v novi igri na Steamu – Pet Shop Simulator

Objavljeno:

Studio Games Incubator se je odločil razširiti svoj portfelj iger, povezanih s hišnimi ljubljenčki, z novo prihajajočo igro – Pet Shop Simulator. Tokrat bodo igralci lahko postali lastniki lastne trgovine za male živali. Games Incubator se je po zelo dobro sprejetih igrah za hišne živali Animal Shelter (89 % pozitivnih ocen) in Pets Hotel (92 % pozitivnih ocen) odločil razširiti svoj portfelj in dodal nov simulator.

Pet Shop Simulator je igra, ki vam bo omogočila vodenje lastne trgovine za male živali. Prevzeti boste morali vlogo lastnika in voditi svoje podjetje, izpolnjevati sanje svojih strank in skrbeti za živali, ki bivajo pod vašo streho.

Vaša glavna naloga bo iskanje novih, čudovitih domov za živali, pa tudi skrb za njihove potrebe z izbiro prave hrane, dodatkov in igrač. V igri boste imeli priložnost razviti svojo trgovino, kupiti nove nepremičnine v bližini in dopolniti svoj asortiman.

Kot lastnik trgovine za male živali boste morali najti pravo ravnovesje med prodajo, skrbjo za hišne ljubljenčke in pogovorom s strankami. Odgovorni boste tudi za vodenje svojega poslovanja, nadzor nad asortimanom trgovine, oddajanje naročil in uvoz specializirane opreme na zahtevo vaših strank.

Pet Shop Simulator je odlična igra za vse ljubitelje živali in ljudi, ki sanjajo o lastni trgovini za male živali. Razvijte svoje podjetje, poskrbite za svoje stranke in živali ter uresničite sanje svojih strank tako, da jim poiščete pravega ljubljenčka. Izvedite več o Pet Shop Simulatorju na strani Steam in prejmite takojšnja obvestila o razvoju igre, tako da jo dodate na svoj seznam želja.

sorodno

najnovejše