16.3 C
Ljubljana

Stranded: Alien Dawn je danes pristala na osebnih računalnikih in konzolah

Objavljeno:

Frontier Foundry, založba za igre Frontier Developments plc (AIM: FDEV) in razvijalec Haemimont Games, ustvarjalca strateškega znanstvenofantastičnega graditelja mest, Surviving Mars, vabita igralce, da odkrijejo Stranded: Alien Dawn, privlačno novo simulacijo, ki je danes na voljo na računalnikih prek Steam in Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in Xbox One. Igralci bodo prav tako prejeli veliko posodobitev prvega dne na vseh platformah, ki vključuje vznemirljiv nov scenarij vojaške postojanke.

Igralci, ki kupijo igro pred 9. majem 2023, lahko svoje baze še dodatno razširijo z ekskluzivnim modelom Emergency Landing Pod in novim gradbenim materialom iz lesenih desk kot del bonusa za zgodnjo uporabo, ki je na voljo na vseh platformah.

Stranded: Alien Dawn vabi igralce na osebnih računalnikih in konzolah, da raziščejo Zemlji podoben planet, poln groženj nezemljanov. S kovanjem zgodbe svojih preživelih bi lahko vsaka igralčeva odločitev odločila ali zlomila usodo majhne, zapuščene skupine. Medtem ko se prilagajajo okoliščinam brez primere, se morajo preživeli braniti pred napadi tujih divjih živali, se spopadati z nenavadnimi boleznimi in se zaščititi pred ekstremnimi vremenskimi razmerami, da bi lahko naredili prav to: preživeli.

V Stranded: Alien Dawn so preživeli v središču zgodbe, vsak pa v skupinsko dinamiko prinaša edinstvene veščine, lastnosti in zgodovino. Igralci morajo zagotoviti, da lahko njihovi preživeli delajo skupaj, ko so potisnjeni na rob, ne samo za svoje osnovne potrebe, ampak jim nudijo priložnosti za sprostitev in zabavo za optimalno srečo in produktivnost.

Medtem ko si preživeli prizadevajo spremeniti svoje mesto strmoglavljenja v uspešno bazo, se morajo rešiti in prebiti iz osnovnega zavetišča v visokotehnološko trdnjavo z avtomatizirano obrambo. Ne glede na to, ali strmoglavljeno pristanejo na bujnih gorah Sobriusa ali suhih kanjonih Desertuma, vsaka regija ponuja vrsto živahne flore in favne, skupaj z naravnimi viri, ki jih je mogoče raziskati in izkoristiti, da se skupini zagotovi uspešen razcvet v njihovem neizprosnem novem okolju.

Stranded: Alien Dawn je danes na voljo za PC prek Steam in Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in Xbox One po priporočeni maloprodajni ceni £29,99/34,99$/34,99€.

Stranded: Alien Dawn – napovednik