3.7 C
Ljubljana

Otroška grozljivka na temo risanke “Amanda the Adventurer” danes prinaša zabavo, prijateljstvo in STRAH na računalnike z operacijskim sistemom Windows

Objavljeno:

Danes priznani neodvisni založnik grozljivk DreadXP s hudičevim veseljem napoveduje lansiranje otroške grozljivke Amanda the Adventurer na temo risank za Windows PC! Amanda the Adventurer, ki so jo razvili pri MANGLEDmaw Games, je grozljivka v slogu najdenih posnetkov, ki se vrne nazaj v dobo televizijskega izobraževanja in zabave. Igralci se bodo smejali, učili in objokovali trpljenje, katerega bodo kmalu prestali; juhu!

V Amanda the Adventurer igralci utelešajo Riley Park, ki podeduje hišo tete Kate po njeni smrti. Začenši z na videz banalno nalogo kopanja po podstrešju njene samotarske tete Kate, Riley naleti na več VHS kaset. Na prvi pogled se zdijo videoposnetki nedolžno otročji in očarljivi, saj prikazujejo dva najboljša prijatelja – Amando in Woolyja – v eskapadi v izobraževalnem slogu.

Medtem ko Riley gleda vedno več epizod naslovne avanturistke Amande, se pojavi grozljiv, mučen občutek, da nekaj opazuje nazaj. Riley kmalu ugotovi, da se zdi, da Amanda in Wooly komunicirata neposredno prek televizijskega sprejemnika. Grizeč občutek v ozadju njunega uma jo pritiska, naj preneha, toda Riley je prisiljena nadaljevati z gledanjem posnetkov. Skoraj tako, kot da Amanda nekaj potrebuje, in Riley postane očarana nad tem, da ugotovi, kaj bi to lahko bilo.

Amanda the Adventurer je zdaj na voljo na računalnikih z operacijskim sistemom Windows (in jo je mogoče igrati na Steam Decku) prek Steama za 8,99 USD.

sorodno

najnovejše