15.4 C
Ljubljana

Odločite o usodi Engardina – čudovit akcijsko-pustolovski naslov Afterimage je zdaj na voljo

Objavljeno:

Modus Games in Aurogon Shanghai z veseljem sporočata, da je zdaj na voljo popolnoma ročno narisana osupljiva pustolovščina Afterimage. Igralci se lahko že danes poglobijo v 2D akcijsko-pustolovski naslov na PC-ju, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch. Oglejte si hiter boj v akciji v povsem novem napovedniku ob lansiranju:

Afterimage – napovednik

Afterimage združuje svojo bleščečo, ročno narisano estetiko z globokimi elementi RPG in svetom, podobnim Metroidvaniji, da izzove svoje igralce, da raziščejo in prečkajo deželo Engardin, medtem ko gradijo svoj lik na kakršen koli način, ki se jim zdi primeren. Raziščite zahrbtna okolja, premagajte zahtevne šefe in odkrijte skrivnosti, ki držijo Engardin in njegove različne prebivalce skupaj.

Postavljena leta po “The Razing”, kataklizmi, ki je človeštvo potisnila na rob, so človeška naselja ponovno napadena s strani mističnih sil. Igralci igrajo vlogo Renee, bolnice z amnezijo, ki zapusti svojo uničeno vas, da bi odkrila resnico za temi čudnimi napadi. Na poti pa bodo našli resnico za katastrofo, ki je začela to zgodbo, in sčasoma oblikovali prihodnost tako, da se bodo naučili iz preteklosti.

Nelinearni svet Engardina omogoča igralcem, da raziskujejo v svojem tempu. Z več kot 200 kosi opreme, ki jih je treba zbrati, šestimi različnimi razredi orožja, ki jih je treba obvladati, in točkami talentov, ki jih je treba vložiti v več različnih veščin, Afterimage omogoča igralcem, da prevzamejo nadzor nad svojim potovanjem.