3.4 C
Ljubljana

Borite se skozi pozabljeno mesto, ki ga je navdihnila dediščina Indije v The Abandoned Presence

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec M.O. Studios z navdušenjem napoveduje svoj prvi naslov, The Abandoned Presence, zahtevno Metroidvanijo, postavljeno v mesto, ki ga je močno navdihnilo središče urbane dediščine Indije.

The Abandoned Presence – napovednik

Igrate kot Zoey, mlada ženska, ki je odraščala v tem neprizanesljivem mestu, pred vami je izziv, da se prebijete do osrčja urbane kolonizacije in odkrijete njene najokrutnejše skrivnosti.

Raziskovanje urbane džungle The Abandoned Presence je zahtevna naloga. Zoey se bo soočila z izzivom patruljnih enot, elitnih sovražnikov in mehaniziranih šefov, v upanju, da bo ohranila mestne skrivnosti pod ključem.

V pravem slogu Metroidvanije boste z raziskovanjem skritih prehodov živahnega mesta odklenili nove ugodnosti in sposobnosti, vključno s skoki skozi steno, dvojnimi skoki in skoki v zraku. Uporabite svoja nova orodja za dostop do novih območij in odkrijte več temnih skrivnosti, skritih v mestu.

Če se boste prebijali skozi množice sovražnikov, vas bodo nagradili z viri za učenje novih veščin, osredotočenih na kombinacije. Vsako orožje ponuja lastno drevo spretnosti, ki se ga lahko naučite, s čimer se bo povečal tako njegov kombinirani potencial kot tudi njegov potencial omahovanja. Od ključa za pretepanje do rezila rotorja za rezanje, vsako orožje ponuja svoj stil igre in veščine, ki se jih je treba naučiti.

The Abandoned Presence bo izšla na osebnih računalnikih prek Steama v drugem četrtletju 2024.

sorodno

najnovejše