3.4 C
Ljubljana

The Pegasus Expedition postane jedrska v posodobitvi vsebine The Height of the Empire

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Kalla Gameworks danes napovedujeta The Height of the Empire – tretjo večjo posodobitev vsebine za na zgodbo usmerjen, znanstvenofantastični veliki strateški naslov The Pegasus Expedition, ki je zdaj na voljo prek Steama, GOG.com in Epic Games Store. Največja posodobitev igre doslej uvaja nov scenarij in sisteme igranja, poleg različnih sprememb kakovosti življenja in vizualnih izboljšav.

Nadomestni zgodovinski posnetek glavne kampanje igre, The Height of the Empire, je povsem nov scenarij igranja, ki vidi Tamaninovo cesarstvo – ki doživi državljansko vojno in se med glavno kampanjo razcepi na več manjših frakcij – združeno proti igralcu, ki se bo moral soočiti z njihovim ostrim nasprotovanjem in biti takoj pahnjen v vojno.

Posodobitev uvaja spremembe v sistem posledic igre, ki daje igralcem jasnejšo predstavo o tem, kako bodo njihove izbire vplivale na njihovo kampanjo, medtem ko popolnoma nov sistem Veterancy vidi, da enote, ki se borijo in preživijo v številnih bitkah, pridobijo status veterana, kar jim daje boljše delovanje v bojnih scenarijih.

Poleg tega nov sistem Edicts omogoča igralcem, da bolje upravljajo svoj imperij in preživijo skozi številne krize, ki jih lahko doletijo. Igralci lahko zdaj tudi avtomatizirajo nadgradnje svoje flote, s čimer zmanjšajo obremenitev ob koncu igre, in opazili bodo, da so bile izvedene tudi številne spremembe in izboljšave vizualnih učinkov.

Nazadnje je bilo dodano tudi uničujoče novo termonuklearno orožje, ki daje igralcem priložnost za boj proti imperiju Tamanin. Tega orožja se ne sme uporabljati zlahka, saj vsaka bojna glava zavzame celotno režo za opremo in ob uporabi povzroči ogromno kazni igralcu zaradi ugleda. Vendar pa lahko sami obrnejo tok boja.

The Height of the Empire je tretja od štirih načrtovanih posodobitev vsebine za zgodnji dostop za The Pegasus Expedition. Sledi posodobitvama Scattered Empires in At the Center of It All – obe sta predstavili nove scenarije igranja poleg različnih sprememb in popravkov napak.

The Pegasus Expedition je zdaj na voljo kot naslov za zgodnji dostop za osebne računalnike prek Steam, GOG.com in Epic Games Store.

sorodno

najnovejše