13.5 C
Ljubljana

Subway Surfers širi ikonično franšizo z novo igro Subway Surfers Blast

Objavljeno:

SYBO, studio za mobilne igre s sedežem v Kopenhagnu, ki stoji za Subway Surfers, največkrat prenešeno igro v zadnjem desetletju, in Outplay Entertainment, največji neodvisni razvijalec mobilnih iger v Združenem kraljestvu, sta danes objavila novo razširitev hit franšize – Subway Surfers Blast. Igra omogoča igralcem, da raziskujejo svet Subway Surfers v povsem novi ugankarski pustolovščini.

Subway Surfers Blast, ki jo je razvil Outplay Entertainment in izdal SYBO, prvič združuje dva velika studia za mobilne igre in oboževalcem nudi popolnoma novo izkušnjo igranja, ki pomaga njihovim najljubšim likom iz ekipe Subway Surfers zgraditi svoj svet in raziskati Subway City na še nikoli videne načine. Igralci bodo reševali zahtevne uganke, si prislužili zvezdice in se prebijali skozi nove stopnje, da bi odklenili nagrade in okrasili svojo sanjsko klepetalnico.

Subway Surfers Blast je četrta razširitev franšize Subway Surfers, ki vključuje tudi Subway Surfers Match, Subway Surfers Tag in vodilno igro Subway Surfers, ki je nedavno presegla 4 milijarde prenosov v življenju. Subway Surfers je prav tako doživel ponoven viralni razcvet na TikToku, kjer ima njegov račun do danes več kot 7 milijonov sledilcev.

Igra Subway Surfers Blast je brezplačna in je zdaj na voljo za iOS in Android.