3.7 C
Ljubljana

Spremenite pošasti v naprave iz nočne more v divjem 2D znanstvenofantastičnem platformerju Transmogrify

Objavljeno:

V zračnikih so! Nenavaden platformer v retro stilu Transmogrify danes prihaja na Steam. Igrate Chrisa – hišnika, ki je obtičal v Future Perfect Labs, kjer so nenavadni in smrtonosni osebki prebili zadrževalni prostor in preplavili objekt.

Transmogrify – napovednik

Oboroženi ste s skrivnostno, eksperimentalno napravo Transmogrify: radovednim izumom, ki spreminja živo snov v uporabna orodja in strukture. Z njim spremenite pošasti v kocke sluzi, poskočne vzmeti ali celo težka ubojna sredstva, da pobegnete iz okuženega laboratorija.

Medtem boste razkrili skrivnosti Future Perfect Labs skupaj s svojo briljantno, predrzno AI spremljevalko, Grace. Potujte skozi več nenavadnih znanstvenofantastičnih svetov, od katerih se vsak sprevrže v kaos, medtem ko se celoten sistem bliža propadu. Uporabite svojo pamet za reševanje ugank in stransko razmišljanje, da pridete na varno.

Transmogrify je uvodni projekt razvijalca Odyssey Entertainment, ki se je pojavil skupaj z njim pred osmimi leti. Drugi člani ekipe so delali tudi pri Dwerve, Zoe and the Cursed Dreamer, Cart Crawlers, Treasure Chain, Decentraland, Towertale, Mini Metro, Camera Anima in Möbler, preden so se pridružili ekipi Transmogrify.

Po uspešnem Kickstarterju leta 2020 Transmogrify prihaja na Steam za £19,99 in druge regionalne ekvivalente 24.4.23.

sorodno

najnovejše