5.5 C
Ljubljana

Razrešite zadevo v poglobljenem detektivskem simulatorju ‘Shadows of Doubt’, ki je danes izšel v zgodnjem dostopu Steam

Objavljeno:

Postanite zasebni detektiv in rešite primere umorov, ropov, poročil o vandalizmu in več v Shadows of Doubt, poglobljenem detektivskem simulatorju, ki je danes na voljo v zgodnjem dostopu Steam.

Razmišljajte kot zasebni detektiv v edinstveni izkušnji reševanja zločinov z uporabo različnih pripomočkov za preiskavo vsakega primera in izsleditev serijskega morilca. Raziščite popolnoma simulirana mesta in spoznajte posamezne meščane, vsakega s svojim imenom, službo, stanovanjem in dnevno rutino. Izsledite osumljence in pristopite k vsakemu primeru na svoj način: skenirajte prstne odtise, preverite zgodovino klicev, preberite zasebna e-poštna sporočila, podkupujte državljane, gledajte CCTV ali vlomite ključavnice, zlomite vrata in sabotirajte varnostne sisteme – vsak primer lahko rešite na več načinov.

Za prvo uvedbo v zgodnji dostop Steam Shadows of Doubt vključuje ‘The Dead of Night’ – posebej izdelan kovček za predstavitev igre – in način peskovnika, ki vključuje neskončno število primerov, ki jih je treba raziskati, in civilistov, ki jih je treba srečati, različne opreme in gostih postopkovno ustvarjenih mest za raziskovanje.

ColePowered Games je danes razkril tudi prvi pogled na načrt brezplačne vsebine in funkcij, ki prihajajo v Shadows of Doubt med zgodnjim dostopom, pred popolno izdajo 1.0, načrtovano za konec tega leta. Prva večja posodobitev igre, ki bo prišla v drugem četrtletju 2023, bo uvedla povsem novo stransko nalogo, skupaj z novo vrsto zgradbe in dodatnimi interakcijami NPC, z dodatnimi posodobitvami, načrtovanimi za tretje in četrto četrtletje 2023.

Shadows of Doubt – napovednik

sorodno

najnovejše