23 C
Ljubljana

Pritisnite ‘A’, če želite storiti vse v igri SUPER 56

Objavljeno:

Kaj imajo skupnega driftanje po puščavskem dirkališču, besno tipkanje na pisalni stroj in iskanje ljubezni v razkošni JRPG? Vse je mogoče doseči z enim samim pritiskom na gumb! Razvijalec Onion Soup Interactive vabi igralce na kaotično veselje skozi 56 mini iger, ki spreminjajo žanre, v SUPER 56.

SUPER 56 – napovednik

SUPER 56 vsebuje 56 mini iger, ki spreminjajo žanre in so zasnovane okoli gumba “A”. Igralci imajo omejeno število življenj, da dokončajo čim več stopenj mini igre v enem teku. Vsaka stopnja črpa navdih iz drugega obdobja igranja iger in vključuje celo nekaj prepoznavnih referenc in poklonov zgodovini iger. Nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ naslednjič, ne glede na to, ali gre za mečkanje, da se vrne teniška žogica, zadeta v mrežo, držanje za poravnavo popolnega udarca ali tapkanje za sestrelitev demonov v retro FPS!

Ko uspešno napredujete skozi teke, se mini igre pospešijo in pandemonij se poveča! Sledite tempu dovolj dolgo in zagotovili si boste najboljše pravice do hvalisanja, ko boste sedeli na vrhu svetovnih lestvic najboljših. Izstopajte na lestvici najboljših z znaki, ki jih je mogoče odkleniti, glasovnimi paketi in nenavadnimi frazami. Tudi potem, ko postanete legenda SUPER 56, ohranite izkušnjo svežo z dnevnimi izzivi in ustreznimi modificiranimi kamni za spreminjanje pravil igre.

Mečkajte, držite in tapkajte, ko bo SUPER 56 izšla pozneje letos. Ste željni malce stiskanja gumbov pred zagonom? Pritisnite “A” skozi predstavitev SUPER 56, ki jo je mogoče igrati in je na voljo v Steamu.