15.7 C
Ljubljana

Danes prikličite zgodbe o katastrofi! Simulator zlobnega vladarja Ruinarch izhaja iz zgodnjega dostopa na Steamu

Objavljeno:

Pridružite se več kot 70.000 zlobnim vladarjem, ko Maccima Games izda različico 1.0 Ruinarch na Steamu! Ruinarch je simulacija peskovnika, ki vas vabi, da si nadenete masko hudiča, si omislite vse bolj smešne situacije, jih povzročite nič hudega slutečim vaščanom in opazujete, kako se odvija norost, medtem ko prevzemate proceduralno ustvarjene domišljijske svetove:

Ruinarch – napovednik

Po skoraj treh letih v zgodnjem dostopu in zbiranja povratnih informacij igralcev iz skupnosti, Ruinarchova današnja izdaja 1.0 vključuje nove pošasti, nove ideologije frakcij, nova dejanja vaščanov, več dosežkov, podporo za krmilnike, podporo za vizualno spreminjanje in optimizacijo delovanja.

Izbirajte med tremi diaboličnimi arhetipi vrhovnega gospoda, ki bodo ustrezali vaši edinstveni zlobni osebnosti. Boste Lich, ki širi bolezni in obuja mrtve? Morda Lutkar, ki ljudi spravlja drug proti drugemu s skušnjavo in zlobnim ogovarjanjem? Ali kot Ravager preprosto dvignete pekel in opazujete, kako svet gori? Izberite svoj najljubši arhetip in zmešajte svoje uroke, da ustvarite najmočnejši koktajl opustošenja.

Ko se vaši načrti začnejo izvajati, ni mogoče vedeti, kakšne smešne zgodbe se vam bodo odvijale pred očmi. Začnite stvari tako, da pripravite vrtno raznoliko zombi apokalipso. Nato stvari začinite z malo prešuštva, tako da vaškega junaka naredite nezvestega tako, da ju zvabite spat z nekom, ki je na skrivaj volkodlak, nato pa nanju sprostite nevihtni oblak, medtem ko sta intimna. Ali pa se preprosto popraskajte po glavi, ko opazujete, kako vaščani novačijo duha, mu dajo fizična dela, nato pa ga obtožijo umora!