3.7 C
Ljubljana

Homestead Arcana zdaj na voljo po vsem svetu za igralce PC in Xbox

Objavljeno:

Igra založnika Skybound Entertainment in razvijalca Serenity Forge Homestead Arcana je zdaj na voljo za osebne računalnike prek Steam in Game Pass za Xbox Series X|S in PC.

Homestead Arcana – napovednik

V Homestead Arcana je grozeča sila, znana kot Miasma, zavzela deželo, ostanki družbe pa so bili pregnani v gore nad oblaki. Mlada čarovniška kmetica se poda na čarobno pustolovščino s svojim mačkom, znanim Huckleberryjem, da bi rešila zemljo za prihodnje generacije in ozdravila svet. Igralci morajo pionirati, kultivirati in izdelati uroke, da se dotaknejo narave, da oživijo pokvarjeno kraljestvo in odkrijejo skrivnosti Miasme.

Glavne lastnosti vključujejo:

  • Nov pogled na klasično simulacijo kmetovanjaHomestead Arcana prinaša novo čarovnijo v trenutni žanr kmečkih iger z domiselnim svetom in raznolikim igranjem.
  • Ustvarite domačijo po meri – Zgradite domačijo po meri od začetka. Odkrijte nove rastline, skrbite za vedno rastoči vrt in izdelajte nova orodja, uroke in napitke, s katerimi boste zemljo zavzeli in obnovili.
  • Odkrijte skrivnost Miasme – Preživite v nevarnem sovražnem okolju Miasme, kjer se izkrivljena bitja prosto sprehajajo, in prinesite redke rastline, uroke in komponente za izdelavo, ki jih boste uporabili na potovanju po domačiji.
  • Izkoristite čarovnijo narave, da ozdravite svet – Uporabite moč narave za ustvarjanje urokov in izpopolnjevanje moči, da se pripravite na skrivnostne izzive, ki so pred nami, medtem ko sodelujete z mačko, ki jo poznamo, Huckleberry, da premagate grozečo miazmo.

sorodno

najnovejše