3.7 C
Ljubljana

Wales Interactive FMV – Mia and the Dragon Princess – Nov predstavitveni napovednik – s Paulom McGannom iz Doctor Who

Objavljeno:

Wales Interactive je izdal povsem nov napovednik in prednaročilo za interaktivni prijateljski akcijski film Mia and the Dragon Princess. Razvozlajte skrivnost z Mio, pogumno natakarko, katere življenje je vrženo v kaos, ko se na njenem delovnem mestu pojavi skrivnostna ženska, ki beži pred skupino nasilnih razbojnikov.

Mia and the Dragon Princess – napovednik

Mia and the Dragon Princess bo 4. maja 2023 prišla na PC, Epic, Mac, PS5, PS4, Xbox One, Series X|S, Switch, iOS in Android. Interaktivni film v živo je na voljo za prednaročilo na Steamu.

Povzetek

Mia sanja o pustolovščini, a zaradi občutka odgovornosti do sodelavcev – ki so postali njena nadomestna družina – dela v službi, kjer ji je dolgčas, in živi življenje, ki si ga ni želela. Ko se pojavi skrivnostna ženska (Marshanda), prestrašena in na begu, jo Miina odločitev, da jo vzame pod svoje okrilje in poskuša odkriti njeno identiteto, popelje na pot spletk, skrivnosti in nevarnosti.

Ko se skupina razbojnikov, ki jih vodi tiho grozljivi Walsh (Paul McGann), pojavi v baru, so Mia in njeni sodelavci skupaj s skupino strank vzeti za talce. Ko je Mijin šef Matthew (Brian McCardie) poškodovan, se vložki dvignejo in boj postane resničen, ko Mia in skupina končajo na begu in se borijo za življenje.

Gledalčeve odločitve bodo vodile Mio skozi pustolovščino in bodo določale njeno usodo, pa tudi usodo celotne skupine. Skozi igro bi vaše interakcije lahko povečale vaše znanje o identiteti skrivnostne ženske, vendar bo vplivalo tudi na to, kako se bo Mia obnašala do preostale skupine, zato je treba vsako izbiro skrbno pretehtati.

sorodno

najnovejše