5.5 C
Ljubljana

Roguelite platformer Mr. Sun’s Hatbox je danes na voljo na Nintendo Switch & Steam

Objavljeno:

Držite se klobukov! Samostojni razvijalec Kenny Sun in založnik Raw Fury sta izdala Mr. Sun’s Hatbox, roguelite platformo, nominirano za »Odličnost v oblikovanju« na letošnjem festivalu neodvisnih iger, na Nintendo Switch in Windows PC|Mac prek Steama danes za 14,99 USD z 10-odstotnem popustu ob lansiranju. Deluxe Edition naslova, ki vključuje celotno igro in digitalno kopijo OST-a, je prav tako na voljo ekskluzivno na Steamu za 16,63 $ po 10-odstotnem popustu ob lansiranju (17,99 $ pred popustom).

Mr. Sun’s Hatbox – napovednik

Ko podli gospod Moon in njegovi povzročitelji težav ukradejo dostavo škatle za klobuke ubogemu gospodu Sunu, je na vas kot častnem kurirju, da ta klobuk dobite nazaj! Vzpostavite svoj štab, nadgradite njegove zmogljivosti in zaposlite posadko prenovljenih tatov klobukov, da pripravijo vaš naslednji smešni rop. Opremite paleto elegantnih klobukov z edinstvenimi ugodnostmi, ki vam bodo dale prednost v različnih misijah, od prikritih vohunskih nalog do vsesplošnih bojnih napadov.

Uživajte v Mr. Sun’s Hatbox sami ali prek lokalnega večigralskega načina in Steam Remote Play Together za do štiri igralce. Celotno kampanjo igrajte sami ali se za vsako misijo združite s prijatelji v sodelovanju. Ko je delo končano, skočite v hitra načina Deathmatch in Last One Standing PvP z ogromno močnimi klobuki, laserji, meči, vilami, topovi, gumijastimi racami, zastarelimi bagetami in še več!

sorodno

najnovejše