23 C
Ljubljana

Pripravite se na smrt! Super Meat Boy Forever je zdaj na voljo za mobilne naprave

Objavljeno:

Pripravite se, da se podate na grozljivo iskanje z Meat Boyem in Bandage Girl v igri Super Meat Boy Forever ekipe Team Meat, ki je zdaj na voljo za iOS in Android za samo 0,99 $ / 0,99 € / 0,99 £. Pridružite se junaški dvojici, ki rešuje svojo hčerko Nugget iz krempljev zlobnega dr. Fetusa.

Super Meat Boy Forever je ultimativni izziv za mobilne igralce z naključno sestavljenimi ravnmi, ki zagotavljajo svežo in razburljivo izkušnjo z vsakim igranjem. Čeprav je težko, je tudi neverjetno nagrajujoče, saj vam daje tisti sladki Super Meat Boy občutek dosežka z vsako osvojeno stopnjo.

Z znanimi nastavitvami in novimi svetovi za raziskovanje boste tekli, skakali, udarjali in brcali na poti do slave. Vzemite mesno dobroto igre Super Meat Boy Forever s seboj, kamorkoli greste – ne glede na to, ali ste na stranišču, čakate v vrsti ali ignorirate svojega pomembnega drugega, vas bo ta igra zabavala s tisoči stopenj ravni, ki jih je mogoče kombinirati na neskončne načine. Torej, če ste pripravljeni na izziv in želite hkrati uživati, ne iščite dlje kot Super Meat Boy Forever na mobilniku.

Super Meat Boy Forever – napovednik za mobilne napravea