15.7 C
Ljubljana

Outer Terror, akcijska grozljivka preživetja, zdaj na voljo za PC

Objavljeno:

Založnik VoxPop Games, Inc. je danes objavil izdajo Outer Terror, svoje popolnoma nove akcijske bullet hell horror igre, ki je zdaj na voljo v Steamu in Epic Games Store. Ta strelec na horde vam omogoča, da sestavite smešen arzenal orožja in se prebijete skozi neskončne valove kozmičnih bitij v elegantnih roguelitskih svetovih, ki se poklanjajo klasičnim B-filmom in zlati dobi grozljivih stripov 80. in 90. let.

Outer Terror – napovednik

Raziščite Outer Terror sami ali v sodelovanju skozi zdesetkana mesta, polna smrtonosnih kozmičnih bitij, da bi se borili v srditem hibridnem boju s hitrim strelom! Ostanite živi čim dlje, medtem ko poskušate pomagati nekaj preživelim, ki so še živi. Pet edinstveno tematskih poglavij vsebuje 10 igralnih likov, od katerih je vsak opremljen s svojim značilnim orožjem in posebnimi napadi, ki tvorijo antologijo klasičnih grozljivk.

Vsak zemljevid je ogromen in z raziskovanjem bodo igralci odkrili druge zaloge in zaklade preživelih. Vse doseže vrhunec z množičnimi srečanji s šefi, elitnimi bitji iz onstranstva, ghouli, roboti in nezemeljskimi gnusobami.

Outer Terror je zdaj na voljo v trgovinah Steam in Epic Games Store za 6,99 USD (30-odstotni popust ob lansiranju).