5.5 C
Ljubljana

Frozen Flame: večja posodobitev z novim načinom igre je na voljo danes: 20. aprila

Objavljeno:

Ravenage in Dreamside Interactive oznanjata, da je prispela težko pričakovana posodobitev načina preživetja, ki predstavlja razburljivo novo poglavje v Frozen Flame, domišljijski igri ARPG, postavljeni v starodavni svet Arcana.

Ta način igre, imenovan »Cataclysm«, se odvija po dogodkih v načinu zgodbe na povsem novem, lepem, a nevarnem terenu, obdanem z vodo in plavajočimi otoki, vendar to ni edini izziv, s katerim se bodo igralci soočili. Da bi povečali možnosti preživetja v načinu “Cataclysm Mode”, bodo morali igralci izbrati enega od treh ukazov in raziskati Zamrznjeno puščavo, ločeno snežno kraljestvo, ki je vedno hladno in zavito v snežne nevihte, kar omejuje vidljivost.

Posodobitev “Cataclysm Mode” vključuje tudi dostop do uradnih strežnikov, kjer lahko do 30 igralcev igra skupaj, popolnoma nov zemljevid in nove načine za interakcijo s soigralci, bodisi prek boja ali trgovanja.

Oboževalci Frozen Flame bodo z veseljem izvedeli, da posodobitev vsebuje tudi bojne izboljšave, ki vplivajo na ravnotežje in odzivnost, možnost gnojenja semenskih gredic in možnost pospeševanja med letenjem. Te izboljšave in več bodo izboljšale celotno izkušnjo igranja.

Frozen Flame – posodobitev

O Frozen Flame

Frozen Flame je akcijska RPG odprtega sveta za preživetje, postavljena v prostrani svet Arcane, starodavne dežele, ki so ji nekoč vladali zmaji.

Žanr preživetja je poln distopičnih in grozljivih prizorišč, ki se odražajo v mračni umetniški zasnovi, ki se nagiba k militarističnemu realizmu. Frozen Flame ujame domišljijo svojega ogromnega kraljestva in se nagiba k bolj prijetni izkušnji preživetja zahvaljujoč živahnim barvam in izrazitemu oblikovanju likov, hkrati pa ostaja zvest zahtevni naravi žanra in ustvarja jukstapozicijo.

sorodno

najnovejše