15.7 C
Ljubljana

The Mageseeker: A League of Legends Story je zdaj na voljo

Objavljeno:

Danes Riot Forge s ponosom oznanja, da je The Mageseeker: A League of Legends Story, zahtevna indie 2D akcijska RPG, zdaj na voljo na Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 in PlayStation 5, kot tudi osebne računalnike prek Steam, GOG in Epic Games Store.

The Mageseeker, ki so jo razvili Digital Sun, ustvarjalci igre Moonlighter, je zahtevna 2D akcijska RPG z visoko bitnimi slikovnimi pikami, postavljena v Demacio, mogočno kraljestvo v svetu Runeterra. Igrajte kot Sylas, pobegli čarovnik, ki se pridruži skupini upornikov v globokem gozdu. Njihova revolucija bo razbila Demaciin varljivi mir – mir, zgrajen s krvjo in znojem čarovnikov. The Mageseeker ponuja akcijsko izkušnjo domišljijskega igranja za tiste, ki želijo izkusiti zgodbo o moči, identiteti in pravičnosti. Sylas bo uporabil svoje edinstvene sposobnosti kraje urokov, da bi črpal iz magije svojih sovražnikov in uporabil te moči proti njim.

The Mageseeker: A League of Legends Story – napovednik

Standardno izdajo lahko kupite za 29,99 $, medtem ko je Digital Deluxe Edition na voljo za 39,99 $. Ta izdaja vsebuje digitalne predmete, vključno s paketom oskrbovalne postaje Silverwing, okraske Home Sweet Cave, ekskluzivne uroke in preobleke Unchained Skins. Na voljo je tudi fizična zbirateljska izdaja (169,99 USD), ki vključuje Sylasov kip, vse skupaj v ekskluzivni škatli po meri.