3.4 C
Ljubljana

Novi videoposnetek Remnant II omogoča globoki potop v arhetip Handlerja

Objavljeno:

Gearbox Publishing in Gunfire Games sta danes izdala nov videoposnetek, ki prikazuje spretnosti in zmožnosti nedavno napovedanega razreda Handler v njihovem prihajajočem naslovu akcijske preživetvene streljačine, Remnant II.

Arhetip Handler je specializiran za pasje bojevanje in timsko delo, da odstrani vsako grožnjo, ki jim stoji na poti. Igralci lahko mobilizirajo svojega zvestega psa spremljevalca, da napade sovražnike in odvrne sovražnike, ko stvari postanejo preveč nemirne. Handlerjeva glavna prednost omogoča njihovemu spremljevalcu, da oživi njih ali njihove soigralce, medtem ko njihova lastnost arhetipa zmanjša ves prijateljski ogenj proti vsem zaveznikom in njim samim. Remnant II prispe na PC, PlayStation 5 in Xbox Series X|S poleti 2023.

Remnant II potopi igralce globlje v opustošen svet, ki zahteva mešanico metodičnega in norega boja na daljavo in blizu, bojevanja proti zvitim sovražnikom in kaznovajočih bitk s šefi. Vstopite v boj kot volk samotar ali pa se združite z dvema prijateljema, da premagate zastrašujoče izzive. Vsakič, ko igralci začnejo novo igranje Remnant II, bodo pripeljani v nov svet, zgrajen iz širokega nabora lokacij, sovražnikov, NPC-jev, šefov in orožja. Te dinamično zgrajene ravni omogočajo edinstvene izkušnje, saj so elementi organsko vtkani v svet in pripoved.

Posodobljeni sistem arhetipov daje igralcem večjo prilagodljivost njihovemu slogu igranja in skupinam omogoča boljšo sinhronizacijo edinstvenih pasivnih sposobnosti in osupljivih moči v sodelovalnem igranju. Več arhetipov je mogoče odkleniti, dvigniti in opremiti skupaj za širšo paleto stilov igranja.

Remnant II – razkritje arhetipa Handler

sorodno

najnovejše