5.5 C
Ljubljana

Microids napoveduje videoigro Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

Objavljeno:

Microids z navdušenjem napoveduje težko pričakovano nadaljevanje Hercule Poirot: The First Cases z video igro Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Detektivska pustolovska igra, ki jo je razvil nagrajeni studio Blazing Griffin, ekipa za prvo epizodo, za katero so leta 2022 prejeli nagrado BAFTA za najboljšo škotsko igro, bo izšla na računalnikih, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S poleti 2023.

O Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case:

V tem novem poglavju za Hercula Poirota bodo igralci izkusili vznemirljivo, izvirno zgodbo, zvesto slogu in tonu Agathe Christie, v kateri se jim bo predstavil Arthur Hastings, Poirotov ljubljeni pomočnik.

Skupaj sta bila zadolžena za varen prevoz neprecenljive umetnine na poti, ki bo razstavljena v Londonu. Vendar uvodni večer ne bo šel po načrtih … detektivi bodo poklicani, da rešijo povsem novo skrivnost v središču Londona.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case bo vsebovala prepričljivo igro in vas popeljala v svet Hercula Poirota. Raziščite prestolnico, poiščite namige, zaslišajte osumljence in priče ter rešite to povsem novo preiskavo.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case bo na voljo poleti 2023 na PC-jih, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S, v fizični in digitalni izdaji.

sorodno

najnovejše