5.5 C
Ljubljana

God of Rock je zdaj na voljo

Objavljeno:

Čas je, da postanete glavni v boju stoletja, saj je God of Rock iz Modus Games na voljo danes. Glasbeno nabite bitke God of Rocka združujejo ritem in mehaniko borbenih iger, da tvorijo setlisto, ki je resnična močna. Današnjo izdajo so proslavili z novim napovednikom ob lansiranju, ki prikazuje značilne like God of Rocka, zmogljive glasbene skladbe in igranje, ki razbija srce:

God of Rock – napovednik

V igri God of Rock vsaka kombinacija borcev in aren ustvari edinstven glasbeni aranžma. Ne glede na to, ali zvočni valovi udarjajo nasprotnika v obraz ali preprosto skozi zvočnike, bo igra vedno povzročila udarec.

Soočite se s svojimi nasprotniki kot eden največjih talentov vesolja in jih z močjo svojih pravičnih utripov izstrelite v orbito. Vi in vaš sovražnik se boste spopadli tako kot v kateri koli drugi borbeni igri, vendar bo dejansko bitko vodila mehanika ritmične igre. Sledite navodilom, ki se pomikajo po zaslonu in jih spodbuja glasba, ki so jo narekovali oder in izbrani liki, da sprožite napade na svojega sovražnika.

Ko se bitke nadaljujejo in palice zdravja izzvenijo, se bo utrip okrepil. Sledite glasbi, sicer bodo vaši napadi zgrešili cilj. V teh bojih bo padel tisti, ki prvi izgubi svoj groove. Posebne in ultra napade je treba uporabiti v največji možni meri, da prevzamete nadzor nad bojem. Niste glasbenik v ozadju – ste glavni umetnik.

God of Rock je zdaj na voljo na PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch in osebnih računalnikih.

sorodno

najnovejše