5.5 C
Ljubljana

Odprite svoj hotel za hišne ljubljenčke zdaj!

Objavljeno:

Games Incubator je uradno izdal novo igro – Pets Hotel. Po zelo toplo sprejetem prologu igre se je studio odločil, da danes izda Pets Hotel na platformi Steam.

Postanite najboljši upravitelj hotela za hišne ljubljenčke in zgradite svoj imperij hotelov za hišne ljubljenčke! V Pets Hotel poskrbite za različne vrste živali in zadovoljite njihove potrebe. Ne pozabite, da je zadovoljna stranka najboljša poslovna strategija!

Kot upravitelj hotela je vaša naloga, da upravljate svoj hotel za hišne ljubljenčke in zagotovite, da vaše stranke pustijo svoje ljubljene ljubljenčke v dobrih rokah. Ne pozabite na dnevno zabavo in vadbo za svoje goste, da bodo ostali močni, zdravi in sproščeni.

Ko boste napredovali skozi igro, boste lahko razširili svoje podjetje in ga spremenili v ultimativni hotel za hišne ljubljenčke! Predstavljajte si kraj s številnimi sobami, od katerih je vsaka zasnovana in okrašena za drugo vrsto živali, z ogromnimi igrišči, ki obkrožajo vaš hotel. Pets Hotel je resnično čudovit kraj, ki ga lahko ustvarite sami.

Igra je na voljo v 13 jezikih: angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini, španščini, japonščini, korejščini, poljščini, ruščini, poenostavljeni kitajščini, tradicionalni kitajščini, turščini in portugalščini. Začnite svojo pustolovščino Pets Hotel danes na Steamu in postanite najboljši upravitelj hotela za hišne ljubljenčke.

Pets Hotel je zdaj na voljo na platformi Steam za 17,99 USD s 15-odstotnim popustom ob lansiranju, prav tako pa je Games Incubator pripravil poseben paket z drugo igro, povezano z živalmi, Animal Shelter, zahvaljujoč kateri lahko povečate svoj popust za več kot 20%.

sorodno

najnovejše