5.5 C
Ljubljana

Microids napoveduje video igro Dolphin Spirit – Ocean Mission

Objavljeno:

Založnik Microids in studio Magic Pockets z veseljem napovedujeta videoigro Dolphin Spirit – Ocean Mission, izobraževalno pustolovščino, ki bo igralce popeljala na tropski otok Maupiroa, ki mu grozita onesnaženje in bližajoča se katastrofa. Skupaj s svojim spremljevalcem delfinom Keanujem bodo igralci raziskovali morsko dno Maupiroe in se srečali z njegovimi prebivalci, hkrati pa bodo pomagali lokalnemu okoljskemu združenju rešiti otok in obnoviti njegov bogat ekosistem. Maupiroa bo zanje pripravil še veliko drugih presenečenj, v katerih se združujejo folklora, tradicija in domišljija. Igra bo na voljo 28. septembra 2023 v maloprodajnih in digitalnih različicah za Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 ter v digitalnih različicah samo za Xbox One, Xbox Series in PC.

O Dolphin Spirit – Ocean Mission:

Vaše potovanje po Maupiroi ne bo enostavno! Vendar se lahko zanesete na svojega dedka in domačine, da vam bodo pomagali pri reševanju otoka pred uničenjem. Podajte se na fantastično pustolovščino in se potopite v dediščino svojih prednikov, da odklenete skrivnosti čarobnih totemov. Odkrijte skrite zaklade podvodnega življenja s svojim pomočnikom, delfinom Keanujem. Sodelujte v naravovarstvenih misijah lokalnega združenja in fotografirajte divje živali otoka, da dokončate svoj kodeks. Čudite se nad bogatim morskim ekosistemom in se naučite, kako ga ohraniti. Uporabite svojo moč, da pomagate ogroženemu morskemu življenju.

Lastnosti igre:

  • Izvirna zgodba, polna skrivnosti in magije.
  • Zabaven način učenja o ekologiji z dobro raziskanimi informacijami.
  • Kodeks, ki ga morate izpolniti, če želite izvedeti več o različnih morskih vrstah.
  • Divje in barvite pokrajine za raziskovanje.

Dolphin Spirit – Ocean Mission bo na voljo 28. septembra 2023 v Evropi v maloprodajnih in digitalnih različicah za Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 ter v digitalnih različicah samo za Xbox One, Xbox Series in PC.

sorodno

najnovejše