5.5 C
Ljubljana

Akcijsko-pustolovska igra KAKU: Ancient Seal vstopi v zgodnji dostop Steam 4. maja

Objavljeno:

Akcijsko-pustolovska igra pol odprtega sveta KAKU: Ancient Seal, ki jo razvijajo Shenzhen BINGOBELL, bo 4. maja globalno vstopila v zgodnji dostop Steam. Verzija za zgodnji dostop bo vključevala 30+ urno odprto kampanjo.

KAKU: Ancient Seal vsebuje štiri ogromne zemljevide, različne vrste pošasti in številne epske bitke s šefi. Poleg tega so na voljo štiri ogromne ravni za reševanje ugank in legije bojnih srečanj z najrazličnejšimi sovražniki. Po vsej deželi je razpršeno nešteto zbirateljskih predmetov, kot so skrinje, sveti kamni in esence, ki avanturistom ponujajo veliko razlogov, da v celoti raziščejo svet KAKU.

Igra je zgrajena okoli starodavnega domišljijskega sveta, ki temelji na štirih elementih vetra, ognja, vode in zemlje. Igralci bodo prevzeli vlogo Kakuja, mladeniča iz prostranih zasneženih gora. Potem ko je Kaku pomotoma opravil preizkus, se je prisiljen podati na pustolovščino s čarobnim letečim prašičem Pijijem, da bi povrnil moč elementov. Na poti boste morali iskati primerno orožje in opremo ter obvladati legendarne sposobnosti. Zdaj je vaša usoda, da se soočite z močnimi pošastmi, ki so absorbirale moč elementov.

KAKU: Ancient Seal se osredotoča na eleganten, ustvarjalen boj
Poiščite svoj stil bojevanja z različnimi veščinami in opremo. Uporabite arzenal mečev, ščitov, strelnega orožja in elementarnih kroglic, da premagate svoje sovražnike. Nadgradite svoje sposobnosti za močnejše napade. KAKU: Ancient Seal omogoča svobodo izražanja, da ustvarite lastno pot do zmage!

Rešite uganke z združevanjem moči elementov
Štirje elementi veter, ogenj, voda in zemlja imajo svoje značilnosti in reševanje ugank je prav tako tesno povezano z močjo vsakega elementa. Govori se, da je starodavni tempelj skrit v globinah dežele, ki hrani izvor sveta: elementarni duh!

Raziščite Elementarne dežele
Kaku in njegov prašiček Piji se bosta srečala z govorečimi kamnitimi možmi, zapletenimi plemenskimi konflikti in skrivnostnimi ženskami s čudnim ozadjem. Da bi igralcem omogočili svobodno potovanje po Elementarnih deželah, so na voljo Crystal Towers za teleportacijo po vsem svetu. Ne zanašajte se na hitro potovanje prepogosto, saj se v vsakem kotu skrivajo skrivnosti!

Odkrijte izvor tega sveta
KAKU: Ancient Seal je postavljen na starodavno celino po katastrofi. Ta svet je bil prvotno zgrajen z neskončno močjo elementov, dokler se duhovi elementov niso razblinili in se je svet zrušil ter ga razdelil na štiri Elementarne dežele: veter, ogenj, vodo in zemljo. Z raziskovanjem te nevarne dežele, pogovorom z njenimi prebivalci in zbiranjem izročila bodo igralci postopoma odkrivali resnico o katastrofi.

KAKU: Ancient Seal – napovednik

sorodno

najnovejše